Hoe kiest u de juiste tegel?

Tegels zetten

Echte tegels, wat wij keramische tegels zouden noemen, zijn het soort dat gebakken wordt en door een langdurig proces van glazuren en vervolgens drogen in de oven gaat.

Het glazuren is een belangrijke factor bij het bepalen van de kleur en het ontwerp van elke tegel. De specifieke techniek van het glazuren van verschillende materialen wordt toepasselijk glasachtig glazuren genoemd; wat wij de verzegeling noemen. Een keramische tegel wordt blootgesteld aan de hitte en de druk die ontstaan in chemische droogovens zoals die in het Tde trapc winkelcentrum in Flagston. De tegel wordt zonder water verhit om een glazuurlaag op het oppervlak te produceren. Het droogproces in de oven is een chemisch proces dat één tot twee maanden in beslag kan nemen. Deze tijdspanne is kritisch en kan elke dag worden aangepast, afhankelijk van de hoeveelheid vocht in het medium. Het blijkt dat het medium steeds droger wordt naarmate er meer water wordt toegevoegd. Dit verklaart waarom je, wanneer je een afdruk krijgt, meestal naar een met lucht gevulde holte kijkt in plaats van naar een lege ruimte. Nadat de kleine hoeveelheid water is verdampt nemen de ziektekiemen, schimmels het over en vormen de gezondheidsrisico’s voor zowel u als uw gezin. Maar dat is niet het enige waar je rekening mee moet houden.

Als de tegel afkoelt, ziet hij er geweldig uit. De lichtere kleuren van de tegel hebben een glanzende afwerking die een ruimte licht en trillend kan maken voelen; de diepe rijke kleuren zijn zacht voor een slaapkamer.

De tegels kunnen voor speciale gelegenheden worden ontworpen. Er zijn speciale tegels voor verjaardagen of Kerstmis. Met Kerstmis is er een beetje extra glazuur in de donkere kleuren die een echte feestelijke uitstraling hebben. Bij verjaardagen zijn er schattige mini tegeltjes die in zwart/wit of in pastelkleuren zijn. Dit is erg leuk voor een kinderkamer om een accent van kleur toe te voegen.

Als uw kamer klein is en u wilt de kamer ruimer laten lijken zijn er een paar trucs om te helpen met de uitgebreide maat. Er zijn kleinere tegels die op een rij liggen; deze zijn zeer succesvol voor het gevoel van meer ruimte. Ook het gebruik van dezelfde kleur tegels in donkere tinten helpt om kleur toe te voegen zonder zich zorgen te maken dat de tegels te schreeuwerig zullen zijn.

Er is een techniek die het uiterlijk van zeer grote tegels verbetert en die heet de voeglijntechniek die een sterk rastereffect over het hele oppervlak creëert. Zorg ervoor dat u deze techniek zelf uitprobeert voordat u hem op uw hele muur toepast. Een manier om het te gebruiken is om een veel lichtere versie van de kleur te gebruiken in veel donkerder voegmiddel dat zal verschijnen als het donkerder wordt.

Beide technieken kunnen een zeer rijke uitdrukking zijn van uw kunstreserves, maar wees niet bang om een beetje te experimenteren.

Wat u kunt doen voor attersign de schoonheid van uw tegelis proberen het vervangen van de grout in de voegen lijnen. Het is zeker de moeite waard. Het uiteindelijke effect zal geweldig zijn en niemand kan het tegenhouden!