Interieur ontwerp

De term interieurontwerp heeft een lange geschiedenis en gaat terug tot het begin van de jaren vijftig toen balustrades werden geïnstalleerd om het licht van de veranda buiten te houden (dit is achtergrondstraling van vuil op de muren uit die tijd). Mike Providence (ook bekend als Mike Commercial) bedacht in 1957 de term 'Interieurontwerp'. Het concept van hergebruik en verandering van ideeën van de "Vastgoedmakelaar" won in het hele land aan kracht en als je kijkt naar de hedendaagse interieurontwerpers, zul je zien dat het tot een punt van tekort is gesprongen. Interieurontwerpers onderscheiden zich van binnenhuisarchitecten (bekend als meubelontwerpers) als de laatste stap bij het identificeren en conceptualiseren van een algemeen ontwerp om ervoor te zorgen dat het haalbaar is binnen de beperkingen van de beschikbare ruimte en technische mogelijkheden. Het beroep van interieurontwerper heeft de afgelopen 10 jaar een groeiende trend gezien.

 

Veel van deze interieurontwerpers komen, misschien als gevolg van de economie en veranderende verlangens naar eerder gewenste meubels, nu moediger naar voren met hun werk. Zoals met veel beroepen, is er één grote gecompliceerde graad nodig om interieurontwerper te worden. Dit heet een Bachelor of Interior Design graad. Een interieurontwerper vereist een bachelordiploma en moet slagen voor een staats- en nationaal loopbaanexamen en ook voor een test van technische vaardigheid. Interieurontwerpers kunnen lid worden van clubs binnen hun vak en hun vak. Deze kunnen de National Council of Interior Designers, de ArchiCAD Society of America of de Professional Interior Design Association (PIA.org) omvatten. Internationale interieurontwerpbedrijven kunnen permanente educatie aanbieden? OLDA, 's werelds toonaangevende organisatie voor professioneel interieurontwerp, is lid van de International Interior Design Association (IIA.org). Interieurarchitect Utrecht

Interieurarchitect Utrecht

 

Het Office of Professional Education and Certification-programma's maken gebruik van de aanhoudende groei van zijn lidmaatschap, de $ onmiskenbaar de grootste onderwijsaanbieder op het gebied van interieurontwerp. Eenmaal in een carrière zal een ontwerper niet anticiperen op het regelmatig bijwerken van zijn vaardigheden en hoogstwaarschijnlijk online cursussen volgen om zijn vaardigheden bij te werken. Op internet zijn er scholen voor interieurontwerp, maar we zouden je niet aanmoedigen om een ​​"fundamentals" interieurontwerpprogramma te volgen. Het is geen goede besteding van tijd of geld om een ​​diploma te behalen dat je niet kunt gebruiken. Je lessen zijn niet relevant. De basisonderwijsinhoud om interieurontwerp te leren, vereist dat je leert over kleur, ovich en assemblage, fundusiness-principes, vorm, functie (vorm), proportie, vorm en functie (verplaatsing) en algemene principes van commerciële decoratie. Op school leer je hoe belangrijk het is om de klant te helpen beslissen welke ruimte voor hem het meest functioneel is. Elke kamer in huis is een productstadium in je huis. Je doel zou moeten zijn om een ​​arena voor behoeften (of problemen) te creëren. In deze fase van het ontwerpproces, die ik de "Toegang"-fase noem, moet je uitzoeken hoe je het beste toegang kunt krijgen tot de individuele elementen of objecten die de klant wil/nodig heeft.

 

Deze fase vereist professioneel, creatief denken terwijl je het algehele uiterlijk van de ruimte ontwerpt. Je hebt ook ervaring met 3D-presentaties. De creatieve fasen van het interieurontwerpproces of productfase en de opslag, sortering en montage van het eindproduct is onze laatste en zeker niet de minst belangrijke fase. Er zijn 10 basisregels die de ontwerper moet volgen in deze laatste fase. De sleutel tot opmerkelijke (en winstgevende) productiviteitsniveaus is om dit als een goudmijn te beschouwen, want er is geen tijd om te ontwerpen zonder meubels. Als u al deze stappen correct uitvoert, zullen de kansen en opties fenomenaal zijn.